Pages

Thursday, March 12, 2015

ဘယ္လိုလူမ်ိဳးေတြ ခ်င္းကို စားသံုးဖုိ႔ မသင့္ေတာ္ဘူးလဲဆိုတာ


RangonNewsDaily:: March . 12 .2015
သူ႔ရဲ႕ ေရာဂါပိုးေသေစႏုိင္တဲ့ ဂုဏ္သတၱိေတြေၾကာင့္ ခ်င္းတက္ဟာ မီးဖိုေခ်ာင္သုံးအျဖစ္ ပါဝင္ေလ့ရိွပါတယ္။ အစာေျခ အခက္အခဲရိွသူေတြအတြက္ အေထာက္အကူျဖစ္ေစတာေၾကာင့္ ေရာဂါမွန္သမွ်ကုသႏုိင္တဲ့ ေဆးတစ္ခုအျဖစ္ မွတ္ယူခဲ့ၾကပါတယ္။

ခ်င္းမွာ အစာပုပ္သိုးေဆြးျမည့္ေစျခင္း၊ အစာေျခဖ်က္ျခင္းနဲ႔ အဆိပ္အေတာက္ေတြ ဖယ္ထုတ္ရာမွာ အကူအညီျဖစ္ေစတ့ဲ အင္ဇုိင္းမ်ားစြာ ပါဝင္ပါတယ္။ အမွန္ေတာ့ ခ်င္းမွာ ကမာၻေပၚရိွ အစြမ္းထက္ဆုံး သဘာဝပစၥည္းမ်ားထဲ တစ္ခုျဖစ္ပါတယ္။ ဒါေပမယ့္…

အစြမ္းထက္ရင္ အႏၱရာယ္ကလည္းၾကီး
ဒီေဆးဖက္ဝင္ အပင္က တခ်ဳိ႕လူေတြအတြက္ ေကာင္းက်ဳိးထက္ ဒုကၡပုိျဖစ္ေစႏုိင္တယ္။
ကြ်မ္းက်င္ပညာရွင္ေတြက ခ်င္းကို တစ္ေန႔ (၄) ဂရမ္ထက္ ပိုမစားသင့္ေၾကာင္း သတိေပးထားပါတယ္။ သို႔မဟုတ္ပါက မအီမသာျဖစ္ျခင္း၊ ရင္ပူရင္ဆာျဖစ္ျခင္းနဲ႔ ျပင္းထန္တဲ့ နာက်င္မႈေဝဒနာေတြ ခံစားရႏုိင္တယ္လို႔ ဆိုပါတယ္။

ခ်င္းကို အဓိက ေရွာင္သင့္တဲ့လူေတြဟာ…
ကုိယ္ဝန္ေဆာင္အမ်ဳိးသမီးမ်ား
ပုံမွန္ေအာက္အေလးခ်ိန္ရိွသူမ်ား
ေသြးအားနည္းေရာဂါ ရွိသူေတြ
ေဆးဝါးမွီဝဲလ်က္ရိွေနသူမ်ား အဓိက မစားသင့္ပါ။

goodmorningcenter



0 comments:

Post a Comment