Pages

Friday, October 24, 2014

ကေမာၻဒီးယားတြင္ ေခါက္ဆြဲစားရာမွ အစာအဆိပ္သင့္မႈျဖစ္

RangonNewsDaily:: October . 23 .2014
ကေမၻာဒီးယားႏိုင္ငံ ေစ့စပ္ပြဲတစ္ခုတြင္ ေခါက္ဆြဲစားျပီးေနာက္ လူ ၃၀၀ နီးပါးခန္႕ အစာအဆိပ္သင့္သြားေၾကာင္း သိရသည္။ ေအာက္တိုဘာ၂၁ ရက္က ႏိုင္ငံအလယ္ပိုင္း ကမ္ေပါင္သြမ္ျပည္နယ္ ေဝးလံေခါင္ဖ်ားေသာေက်းရြာတစ္ခုတြင္ျပဳလုပ္သည့္ ေစ့စပ္ပြဲတြင္
ေခါက္ဆြဲမ်ားစားၿပီးေနာက္ လူမ်ားသည္ ပ်ဳိ႕အန္ျခင္းႏွင့္ ဝမ္းေလွ်ာျခင္းမ်ား ကို ခံစားခဲ့ရေၾကာင္း ေဒသတြင္းရဲတပ္ဖြဲ႔ အႀကီးအကဲ ေဆာင္အမ္ဖီ က ေျပာၾကားခဲ့သည္။

ေနမေကာင္းျဖစ္သူမ်ားမွာ ကေလးသူငယ္မ်ား အမ်ားဆံုးျဖစ္ေသာ္လည္း ကိုယ္ဝန္ေဆာင္ အမ်ိဳးသမီး တစ္ဦးလည္း ပါဝင္ေၾကာင္း သိရသည္။

ေအာက္တိုဘာ၂၁ ရက္ေန႔လည္အထိ ေနမေကာင္ျဖစ္သူအမ်ားစုသည္ ေဆးရံုတြင္ ေဆးကုသမႈခံယူလ်က္ရွိသည္။

"ေစ့စပ္ပြဲမွာ ေကၽြးတဲ့ ေခါက္ဆြဲစားၿပီး သူတို႔ေတြ ေနမေကာင္းျဖစ္ခဲ့ပါတယ္။ ပြဲမွာ ေကၽြးတဲ့ ေခါက္ဆြြဲေတြကို ေဆြမ်ိဳးေတြက အိမ္ကို ယူလာတဲ့အတြက္ ေနမေကာင္းျဖစ္သူေတြ မ်ားခဲ့ရတာျဖစ္ပါတယ္။

ေခါက္ဆြဲေတြကို ၾကာရွည္ခံေအာင္ ခ်က္တဲ့သူေတြက ဓာတုပစၥည္းေတြကို အသံုးျပဳခဲ့ ဖြယ္ရွိပါတယ္" ဟု ေဆာင္အမ္ဖီ က ေျပာၾကားသည္။


Mizzima , 
KOLATT(PBDN)
RangonNewsDaily

0 comments:

Post a Comment