Pages

Tuesday, October 21, 2014

သင္ထင္ထားသလိုမဟုတ္ဘဲ က်န္းမာေရးအတြက္အက်ဳးိသိပ္နည္းတဲ့ Popcorn


RangonNewsDaily:: October . 21 .2014
ေပါက္ေပါက္ဆုတ္ဟာ အစာေျပတစ္ခုအေနနဲ႔ စားသင့္တဲ့ အစားအစာတစ္ခုေတာ့ မဟုတ္ပါဘူး။ ညရုပ္ရွင္ထိုင္ၾကည့္ရင္း တၾကြပ္ၾကြပ္ကိုက္စားရင္ အရသာရိွေပမဲ့ မိုက္ခရိုေဝ့မီးဖို အပူေပးႏုိင္တဲ့ ေျပာင္းဖူးေပါက္ေပါက္ဆုတ္ကို ဓာတု ဓာတ္ျပဳမႈျဖစ္စဥ္ေၾကာင့္ ဆီကို အခဲအျဖစ္သြင္ေျပာင္းလဲေၾကာင္း သိသာပါတယ္။
သၾကားရည္ ၁.၅ ဂရမ္ပါဝင္ေနစဥ္မွာ ေထာပတ္မွာေတာ့ အဆီအက္ဆစ္ ၀.၅ ဂရမ္ပါဝင္ႏုိင္တယ္။ ေထာပတ္နဲ႔ လုပ္ထားတဲ့ တျခားပါဝင္ပစၥည္း အားလုံးဟာ တစ္ထုပ္မွာ ၁၅ ဂရမ္နဲ႔ အထက္ပါဝင္ႏုိင္တယ္။ ေပါက္ေပါက္ဆုတ္ တစ္ထုပ္ကို တစ္ထုိင္တည္းအျပီး စားဖို႔ အရမ္းလြယ္ကူပါတယ္။

ဒါေပမယ့္ က်န္းမာေရးအေနနဲ႔ဆုိ၇င္ေတာ့ ေျပာင္းဖူးေပါက္ေပါက္ဆုတ္စားျခင္းမွ ေရွာင္ၾကဥ္သင့္ပါတယ္။ စားခ်င္တယ္ဆုိ
ရင္လည္း တကယ့္ဆီအစစ္ကိုသာ သုံးျပီး ေပါက္ေပါက္ဆုတ္လုပ္တဲ့ အရင္နည္းေဟာင္းကိုသာ အသုံးျပဳသင့္လို႔ Napoli က အၾကံေပးေျပာဆိုခဲ့တယ္။

Source: Rd , Trend , 
KOLATT(PBDN)
RangonNewsDaily

0 comments:

Post a Comment