Pages

Wednesday, October 8, 2014

ရင္သားကင္ဆာကို ကာကြယ္ေပးႏိုင္သည့္ ငရုတ္ေကာင္း

RangonNewsDaily:: October . 7 .2014
ယေန့ေခတ္ အမ်ိဳးသမီးမ်ား အျဖစ္အမ်ားဆံုးကင္ဆာမွာ ရင္သားကင္ဆာ ေရာဂါဟာ တစ္ခုအပါအ၀င္ျဖစ္ေနပါတယ္။
ရင္သားကင္ဆာေရာဂါဟာ အမ်ိဳးသမီးမ်ားအတြက္ အလြန္အႏၱရာယ္ၾကီးမားတဲ့ ေရာဂါတစ္ခုျဖစ္ေနပါတယ္။
ရင္သားကင္ဆာကို ေရာဂါမကြ်မ္းခင္မွာ ကုသႏိုင္ေပမယ့္ ေရာဂါကြ်မ္းသြား ရင္ေတာ့ ကုသရန္ခက္ခဲျပီး အသက္ပါဆံုးရွံဳးရတတ္ပါတယ္။ ဒါေၾကာင့္ အႏၱရာယ္ၾကီးမားတဲ့ ရင္သားကင္ဆာမျဖစ္ေအာင္ ကာကြယ္ဖို့ အင္မတန္ လိုအပ္ပါတယ္။

သဘာ၀နည္းျဖင့္ ရင္သားကင္ဆာကို ၾကိဳတင္ကာကြယ္ႏိုင္ၾကပါတယ္။ ငရုတ္ေကာင္းဟာ ရင္သားကင္ဆာေရာဂါကို ကာကြယ္ရန္အတြက္ အထူးေကာင္းမြန္တဲ့ သဘာ၀ေဆးနည္းတစ္လက္ျဖစ္ပါတယ္။


၁။ ငရုတ္ေကာင္းကို ဟင္းရည္အမ်ိဳးမ်ိဳး၊ စြပ္ျပဳတ္အမ်ိဳးမ်ိဳးထဲ ထည့္ျပီး ေသာက္ေပးႏိုင္ပါတယ္။


၂။ င႐ုတ္ေကာင္းကို နႏြင္းမႈန္႔နဲ႔ တြဲသံုးရင္ ကင္ဆာကာကြယ္ႏိုင္တဲ့ အစြမ္းက ပိုရွိလာပါတယ္။


၃။ ငရုတ္ေကာင္းအမွဳန့္ကို စားမည့္ဟင္ပြဲေပၚကို ျဖဴးျပီး စားေပးနိုင္ပါတယ္။


င႐ုတ္ေကာင္းမွာ သံဓာတ္၊ ပိုတက္စီယမ္၊ မဂၢနိစ္၊ ဗီတာမင္စီနဲ႔ အမွ်င္ဓာတ္တို႔ မ်ားစြာ ပါဝင္ေနပါတယ္။ င႐ုတ္ေကာင္း

မွာပါတဲ့ Piperine ဓာတ္ဟာ ရင္သား ကင္ဆာအက်ိတ္ကို ႀကီးထြားမႈ မျဖစ္လာေအာင္ ကာကြယ္ေပးႏိုင္တယ္လို႔ မစ္ခ်ီဂန္ ကင္ဆာဌာနရဲ႕ ေလ့လာမႈမွ ေဖာ္ျပထားပါတယ္။

Good Health, Shape Entertainment , 
KOLATT(PBDN)
RangonNewsDaily


0 comments:

Post a Comment