Pages

Pages - Menu

Monday, December 10, 2012

အဂၤလန္ႏိုင္ငံမွ စတာလင္ေပါင္ ၁၂၅ဝဝဝ တန္ဖုိးရွိ ကမၻာ့ေစ်းအႀကီးဆံုး ခရစၥမတ္ညစာ စားႀကအံုးမလား

Photo: စတာလင္ေပါင္ ၁၂၅ဝဝဝ တန္ဖုိးရွိ ကမၻာ့ေစ်းအႀကီးဆံုး ခရစၥမတ္ညစာ
Monday, December 10, 2012

အဂၤလန္ႏိုင္ငံတြင္ စတာလင္ေပါင္ ၁၂၅,ဝဝဝ တန္ဖိုးရွိ ကမၻာ့ေစ်းအႀကီးဆုံး ခရစၥမတ္ညစာ စားေသာက္ဖြယ္ စာရင္းကို ထုတ္ေဖာ္ေၾကညာခဲ့ေၾကာင္း သိရသည္။

အဆိုပါ စားေသာက္ဖြယ္စာရင္းကို လန္ဒန္ၿမိဳ႕ရွိစားဖိုမွဴးတစ္ဦးျဖစ္သူ
ဘန္ စပဲလ္ဒင္းက စီစဥ္ခဲ့ၿပီး လူေလးဦး စားေသာက္ႏိုင္ေၾကာင္းႏွင့္ စားေသာက္ ဖြယ္ရာမ်ားကို စားဖိုမွဴးႏွင့္ ၎၏ အဖြဲ႕ကစီစဥ္
ေဆာင္ရြက္ေပးသြားမည္ျဖစ္သည္။

အဓိက အစားအစာအျဖစ္ အမဲသားတစ္မ်ဳိးႏွင့္ အသည္းတို႔ျဖင့္ ေပါင္းစပ္စီမံ ထားေသာ ဒိုဒီနီၾကက္ဆင္သား ဟင္းလ်ာျဖစ္ၿပီး ယင္းဟင္းလ်ာအေပၚတြင္
ေရႊမ်က္ပါးႏွင့္ အက္ခ္ဘာရီသီဟိုဠ္ ေစ့မ်ားကို ျဖဴးထားေၾကာင္း သိရသည္။
ယင္းစား ေသာက္ဖြယ္ရာကို ၁၉ဝ၇ ခုႏွစ္ထုတ္ စတာလင္ေပါင္ ၃၇,ဝဝဝ တန္ဖိုးရွိ Piper Heidsieck ရွန္ပိန္ပုလင္းအပါအဝင္ ဝိုင္အမ်ဳိးမ်ဳိးျဖင့္ တြဲဖက္စား သံုးႏိုင္မည္ျဖစ္သည္။

စပဲလ္ဒင္းသည္ အဆိုပါစားေသာက္ဖြယ္ရာကို VeryFirst To.com မွတစ္ဆင့္ ေရာင္းခ်ေပးလ်က္ရွိၿပီး တစ္ႏွစ္မွ တစ္ႀကိမ္က်ေရာက္သည့္ ပြဲေတာ္အတြက္ အထူးျပင္ဆင္ေပးလ်က္ရွိေၾကာင္း သိရသည္။

စပဲလ္ဒင္းသည္ အဆိုပါ ညစာစားဟင္းလ်ာ ေရာင္းခ်မႈမွရရွိသည့္ ေငြပမာဏ ၈ဝ ရာခိုင္ႏႈန္းကို ၿဗိတိန္ရွိ ကင္ဆာသုေတသနဌာနႏွင့္ လူမႈေရးအဖြဲ႕မ်ားသုိ႔ လွဴဒါန္းသြားမည္ ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။

ျမ၀တီ
အဂၤလန္ႏိုင္ငံတြင္ စတာလင္ေပါင္ ၁၂၅,ဝဝဝ တန္ဖိုးရွိ ကမၻာ့ေစ်း အႀကီးဆုံး ခရစၥမတ္ညစာ စားေသာက္ဖြယ္ စာရင္းကို ထုတ္ေဖာ္ေၾက ညာခဲ့ေၾကာင္း သိရသည္။အဆိုပါ စားေသာက္ဖြယ္စာရင္းကို လန္ဒန္ၿမိဳ႕ရွိစားဖိုမွဴးတစ္ဦးျဖစ္သူဘန္ စပဲလ္ဒင္းက စီစဥ္ခဲ့ၿပီး လူေလး ဦး စားေသာက္ႏိုင္ေၾကာင္းႏွင့္ စားေသာက္ ဖြယ္ရာမ်ားကို စားဖိုမွဴးႏွင့္ ၎၏ အဖြဲ႕ကစီစဥ္ေဆာင္ရြက္ေပးသြားမည္ျဖစ္သည္။
အဓိက အစားအစာအျဖစ္ အမဲသားတစ္မ်ဳိးႏွင့္ အသည္းတို႔ျဖင့္ ေပါင္းစပ္စီမံ ထားေသာ ဒိုဒီနီၾကက္ဆင္သား ဟင္းလ်ာျဖစ္ၿပီး ယင္းဟင္းလ်ာအေပၚတြင္ ေရႊမ်က္ပါးႏွင့္ အက္ခ္ဘာရီ သီဟိုဠ္ ေစ့ မ်ားကို ျဖဴးထားေၾကာင္း သိရသည္။ ယင္းစား ေသာက္ဖြယ္ရာကို ၁၉ဝ၇ ခုႏွစ္ထုတ္ စတာလင္ေပါင္ ၃၇,ဝဝဝ တန္ဖိုးရွိ Piper Heidsieck ရွန္ပိန္ပုလင္းအပါအဝင္ ဝိုင္အမ်ဳိးမ်ဳိးျဖင့္ တြဲဖက္စား သံုးႏိုင္မည္ျဖစ္ သည္။ 
 
စပဲလ္ဒင္းသည္ အဆိုပါစားေသာက္ဖြယ္ရာကို VeryFirst To.com မွ တစ္ဆင့္ ေရာင္း ခ်ေပးလ်က္ ရွိၿပီး တစ္ႏွစ္မွ တစ္ႀကိမ္က်ေရာက္သည့္ ပြဲေတာ္အတြက္ အထူးျပင္ဆင္ေပး လ်က္ ရွိေၾကာင္း သိရသည္။ 
 
စပဲလ္ဒင္းသည္ အဆိုပါ ညစာစားဟင္းလ်ာ ေရာင္းခ်မႈမွရရွိသည့္ ေငြပမာဏ ၈ဝ ရာခိုင္ႏႈန္းကို ၿဗိတိန္ရွိ ကင္ဆာသုေတသနဌာနႏွင့္ လူမႈေရးအဖြဲ႕မ်ားသုိ႔ လွဴဒါန္းသြားမည္ ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။

ျမ၀တီ

No comments:

Post a Comment